Een festival om van te smullen
Nog niet onder pannen dit Pinksterweekend? Maar wel zin in entertainment en lekker eten? Ga naar het Hap Stap Festival in Tilburg en het is in kannen en kruiken!
Verwen je smaakpupillen…
Smaken verschillen, maar met alle verschillende smaken biedt Hap Stap aan ieder wat wils. Eén snelle blik op de zogenaamde smaakmakers die dit jaar hun beste gerechten serveren bij Hap Stap is voldoende om te watertanden. Neem nou de samosa, saté en de Indonesische proeverij van Gember en Sereh, de Japanse specialiteiten van Enjoii of de Brabantse asperges met zacht gegaard lamsvlees bereid door Villa de Vier Jaargetijden.
De creatieve gerechten van Cookaholics klinken al even smakelijk, zoals de schaaldieren ragout met gepocheerd ei, gefermenteerde venkel en oude kaas. Bitterballen slaan we ook liever niet over, zeker niet als die worden geserveerd met truffelmayonaise door Te Koop in Tilburg. Je merkt het, wij kunnen niet kiezen, maar gelukkig zijn er vier dagen om zoveel mogelijk te proeven.
… en geef je ogen en oren de kost
Ook aan vermaak tijdens de nodige uitbuikmomenten is gedacht. Hap Stap gaat van start met de Grootste Vrijdagmiddagborrel waarbij DJ Daan Geeven de muziek verzorgt. Van het zondagprogramma klinkt met name Cooky’s Sweet Soul Kitchen veelbelovend – denk sensuele soul, swingende funk, reggae, jazz en mooie dansers. De achtkoppige coverband Backstage sluit het festival af met klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90.
Hap Stap Festival, van 13 t/m 16 mei 2016. Alle deelnemende restaurants en artiesten vind je hier.
Meer culi en culti genot tijdens Pinksteren? Bekijk ook eens de Appelparade, waar je geniet van lekker eten, mooie spulletjes, locatietheater en creatieve workshops op landgoed de Olmenhorst.