Groenten in de hoofdrol
Prachtige recepten van Vlaamse topchef Seppe Nobels.
Seppe Nobels is chef-kok van restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen en heeft een passie voor groenten. De seizoenen vormen bij hem de rode draad en hij werkt uitsluitend met lokale producten. In Zin 10 vind je drie prachtige gerechten die hij voor jou heeft uitgekozen.
De groentenbijbel van Seppe Nobels
Biet, radijs, asperge, artisjok, aardpeer, wortel, pompoen, tomaat, venkel, witlof, (zoete) ui, spruit, sla, pompoen en nog veel meer groenten zijn gebruikt in de pure gerechten in Vegetables that sparkle the conversation. Graanmarkt 13.
Seppe Nobels werd in 2014 verkozen tot beste groentechef van Vlaanderen. En in 2015 won hij met restaurant Graanmarkt 13 de titel ‘beste groenterestaurant’. In zijn boek zegt hij: “Als kind al was ik gefascineerd door groenten, ik had een lapje grond in de tuin van mijn ouders in Mechelen. Als je daar nu op terugkijkt, blijft dat een fascinerend gegeven. Mijn ouders toonden eigenlijk totaal geen interesse in een moestuin of tuinieren…”
Vegetables that sparkle the conversation. Graanmarkt 13 is een mooi uitgevoerd boek. Met schitterend beeld van het restaurant, van Seppe in de groentetuin en uiteraard van de 68 gerechten, waarvan we er alvast drie tonen in Zin 10. Kook-ze!
Winnen
We mogen 3x dit prachtige kookboek weggeven! Vul hieronder het winformulier in om kans te maken op deze smakelijke prijs.