Bij Pasen hoort een goedgevulde tafel. Maar graag zonder al te veel moeite want we willen ook nog van het lekkere weer genieten. Onze culinaire collega’s van delicious. hebben een paar heerlijke recepten voor je uitgelicht. Vrolijk Pasen alvast!
Omelet met zalm en rucola
Een eitje mag natuurlijk niet op de paastafel ontbreken. Met verse zalm en rucola geef je een eenvoudige omelet net dat feestelijke tintje. Perfect als ontbijt maar dit gerecht misstaat ook niet als lunch. Lees hier het recept.
Paasbroodjes
Zelf gebakken brood is verrukkelijk en niet eens zo moeilijk om te maken. Deze Engelse paasbroodjes kun je tot 1 maand van tevoren bakken en invriezen. Je serveert ze met een royale dot jam.
Mals lam
Deze heerlijk malse lamshaasjes met een frisse saus zet je in 30 minuten op tafel. Hier lees je dit lekkere voorjaarsrecept.
Makkelijke quiche
Deze zoete aardappeltaart met yoghurt, parmezaan en salie kan je makkelijk van te voren maken dus geen stress in de keuken. En hij smaakt ook nog verrukkelijk. Hier staat het recept.