Wij eten alleen maar chocolade. Dat je er ook kunstwerken van kan maken bewijst chocoladetovenaar Amaury Guichon
Zwanen en cello’s
Van chocolade gemaakte zwanen tot een haast levensechte eetbare cello: patissier Amaury Guichon draait zijn hand er niet voor om. Op zijn Instagrampagina deelt de chocoladekunstenaar het proces en de resultaten van zijn chocoladeprojecten.
Kijk en bewonder
https://www.instagram.com/p/CR38jKIDkK_/
https://www.instagram.com/p/CQGvRR_D1Wv/
https://www.instagram.com/p/CTAG-ZTn-42/
https://www.instagram.com/p/CPDvqTcDHrL/
https://www.instagram.com/p/CMPnBxsjN92/
https://www.instagram.com/p/CK1f-nKDy_J/
https://www.instagram.com/p/CIgJFvfDBnJ/
https://www.instagram.com/p/CHqFNmmjE89/
https://www.instagram.com/p/CGz5Z9gjxH2/
https://www.instagram.com/p/CA5oXbiDiRE/
https://www.instagram.com/p/CAIsLv6DxyT/
Meer kunst van Amary Guichon zien? Bezoek zijn Instagrampagina.
Zin om zelf aan de slag te gaan met chocolade? Lees ook: Deze traditionele 7-laags taart is een echte knock-out
you are so amazing bro! i love your style