BELEEF DE TIJD VAN JE LEVEN
Kleurrijke pasta

Kleurrijke pasta

Regelrecht uit Seattle

Linda Miller Nicholson woont in Seattle, en hier maakt zij kunst van pasta. En ja, je kan het ook nog steeds eten! Linda schrijft graag over eten, en heeft daar zelfs prijzen voor geworden. Maar nu was het tijd om het zelf te maken.

Alles kan

Volgens Linda lijkt haar eten sterk op haar personaliteit, uit de aarde en uit het hart. En pasta? Ja dat is toch wel haar liefde geworden. Vooral omdat het er in zoveel vormen en maten is. Hierdoor is er altijd wel een leuk formaatje die bij haar nieuwe idee past.

Zonde

Zo kan je namelijk van Farfalle, hele leuke vlinderdasjes maken. Ze zien er toch al zo uit. En van de Penne maak je gewoon leuke kokertjes. Ideaal toch? Linda kan van elk soort pasta wel wat leuks maken, vol met kleur en vormen. Als je een bord voorgeschoteld krijgt, is het bijna zonde om op te eten.

Volgen!

Op haar Facebook of Instagram kun je alle mooie creaties terugvinden, en er blijven natuurlijk ook steeds nieuwe varianten online komen. Volgen dus!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Bucatini. What pastel pasta daydreams are made of. #vegan

Een bericht gedeeld door Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

How I roll. #garganelli

Een bericht gedeeld door Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

This fusilli is among the silliest I’ve made, but it tempers its eccentric appearance by packing a healthy punch.

Een bericht gedeeld door Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Happy 4th of July, to everyone celebrating. May it be as festive as this pasta salad I cooked for you.

Een bericht gedeeld door Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) op

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."