BELEEF DE TIJD VAN JE LEVEN
De kunst van (h)eerlijk koken

De kunst van (h)eerlijk koken

Vers, gezond en duurzaam, maar vooral ook heel erg lekker: proef de allerbeste ingrediënten op de grootste streekproductenmarkt van Nederland tijdens KunsthalKOOKT.

Net als de eerste editie in 2004 draait ook deze jubileumeditie van het festival voor de Echte Smaak om meer aandacht voor een duurzame eetcultuur. Dat is dus verantwoord genieten van Rotterdamse koffie, bier, munt, koekjes en zwammen, natuurgetrouw gekweekte slakken, groente die direct van het land komt en nog veel meer lekkers.

Hoewel de markt vooral lokaal is, zijn ook streekproducten van over de grens te proeven. Denk aan bijzondere broden uit de hele wereld, Saigon Streetfood en Nigeriaanse kruiden. Daarnaast biedt KunsthalKOOKT dit jaar een podium aan andere eetfestivals in de stad, zoals Rotterdamse Oogst, Rotterdamse Kost, Rauwkost en het multiculturele Rotterdamse Eetplein Djemaa el Fna.

Smaakt het festival naar meer, maar zit het buikje vol? Volg dan als boer, kok en directeur ineen het interactieve parcours van de tentoonstelling De Tomatenfabriek. Of luister en kijk in het Kooktheater naar kwekers, chefs, en tuinmannen en –vrouwen.

KunsthalKOOKT & Kweekt – festival voor de Echte Smaak, 19 t/m 21 juni bij de Kunsthal (Rotterdam). Meer informatie is hier te vinden.