Lachen, gieren, smullen
De Pier in Scheveningen heeft er een attractie bij! De nieuwe culinaire comedyshow Tasty Comedy is een avondvullende comedyshow met een 4-gangen diner. Voor ons een goede reden om het creatieve brein, cabaretier Jörgen Raymann hierover te spreken.
Een culinaire comedyshow hadden we nog niet in Nederland. Wat is precies het concept?
“Je gaat aan tafel, krijgt een heerlijk menu voorgeschoteld en wordt tussen de gerechten door geëntertaind door de leukste Stand-Up Comedians.”
Mensen die zich verslikken van het lachen, bier dat in het rond sproeit. Comedy en eten gaat dat eigenlijk wel met elkaar samen?
“Het zal dusdanig gebalanceerd worden dat wij dit soort taferelen zo veel mogelijk kunnen vermijden. Haha!“
Sta je zelf ook op het podium? En komt Tante Es wellicht ook langs?
“Ja ik zal regelmatig zelf optreden. Tante Es kunnen wij helaas niet betalen.”
Naast Jörgen Raymann laten de Nederlandse comedians Harry Glotzbach, Howard Komproe en Tom Sligting je ook lachen. Uit het buitenland komen Jeff Hess (VS), Johnny Filion (CA) en Peter Shub (VS) naar de Pier. Chef-kok Ramon Beuk verzorgt het culinaire deel. Hij heeft gekozen voor een shared dining-concept, waarbij delen centraal staat.
Op 6 mei is de aftrap van deze grappige culinaire avond? Meer weten? Bekijk de website.